Gaziantepspor takım kafilesi trafik kazası yaptı

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepspor takım kafilesi trafik kazası yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 18:50

Türkiye Kupası'nda Kırklarelispor ile karşılaşan Gaziantepspor kafilesi dönüş yolunda kaza yaptı.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kırklarelispor ile karşılaşan Gaziantepspor'un yakasını şanssızlıklar bırakmıyor...

Hafta sonu Beşiktaş'la karşılaşan ve İstanbul'a bin bir zorlukla gelen kafile, bu kez Kırklareli dönüşünde felaketin eşiğinden döndü.

Kırklareli'de oynanan maçta Kırmızı Siyahlı ekip sahadan 4-0'lık galibiyet ile ayrılırken, kafileyi taşıyan otobüs dönüş yolunda kaza geçirdi.

Kafile dönüş yolunda önde bulunan araca arkadan çarpınca bir anlık panik oldu. Geçirdikleri hafif kaza sonrası oyuncuların korktukları öğrenildi.

Kafilede yer alanların son durumlarının iyi olduğu bildirildi. (Fanatik)

"VERİLMİŞ SADAKAMIZ VARMIŞ"
Basın Ekspres Yolu'nda havaalanına gitmek üzere seyir halinde olan Gaziantepspor otobüsünün 3 araçlık zincirleme kaza yaptığını belirten İbrhaim Üzülmez, "verilmiş sadakamız varmış. Çok büyük bir kaza olmadı ama otobüsün ön camları komple patladı. Önde oturan bir oyuncum vardı o da büyük bir şok yaşadı. Biz de takım otobüsünün önündeydik. Allah'tan bize bir şey olmadı ama elimiz ayağımız boşaldı" dedi.

Takım kazanın ardından havaalanına giderken, İbrahim Üzülmez ticari bir taksiyle oradan ayrılıp, Gaziantepspor Başkanı ile toplantı yapmak üzere İbrahim Kızıl'ın yanına gittiğini söyledi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DEN "GEÇMİŞ OLSUN" MESAJI
Fenerbahçe, Gaziantepspor'un şanssız bir şekilde geçirdiği kaza sonrası resmi internet sitesinden "Geçmiş olsun" mesajı yayınladı.

İşte Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yayınlanan mesaj;

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kırklarelispor ile karşılaşan Gaziantepspor kafilesinin dönüş yolunda maddi hasarlı trafik kazası geçirdiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Tüm Gaziantepspor camiasına ve otobüste bulunan kafileye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

BAKMADAN GEÇME!