Gaziantepspor, Kardemir Karabükspor maçına hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepspor, Kardemir Karabükspor maçına hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 16:01

Gaziantepspor, Kardemir Karabükspor maçına hazırlanıyor

Haberin Devamı

Eyyüp BURUN-Ahmet ÖZER / GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEPSPOR, bu hafta deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına salon ve sahada yaptığı çalışmayla devam etti.
Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta evinde konuk ettiği Atiker Konyaspor’a 3-0 mağlup olan Gaziantepspor, deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürüyor. Kırmızı siyahlı ekibin teknik direktörü İsmail Kartal, Konyaspor karşılaşmasında alınan mağlubiyetin kendileri için sürpriz olduğunu ifade etti. Kardemir Karabük maçını kazanmak istediklerini anlatan  Kartal şunları söyledi:
"Atiker Konyaspor maçında basit hatalardan dolayı yediğimiz goller ve kaçırdığımız net gol pozisyonlarından dolayı sahadan istediğimiz sonuçla ayrılamadık. Son haftalarda şansızlık ve bireysel hatalardan kaynaklanan sorunlardan dolayı galip gelemiyoruz.
Bu sorunların üstesinden gelmek için el birliğiyle çalışıyoruz. İnşallah bu şansızlığımızı kalan 6 haftada en iyi sonuçları alarak devre arasına girmek istiyoruz. Bu ligde artık bir puan bile artık çok büyük bir önemi var. Karabük, bu ligin en disiplinli en çok mücadeleci takımlarından birisi biz de bunun bilinci içerisinde sahaya çıkacağız. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. İnşallah Karabük’ten iyi bir sonuçla Gaziantep'e döneriz"
Sezon öncesinde anlaştıkları bir çok oyuncunun kentte ve bölgede yaşanan sıkıntılar nedeniyle transferden vazgeçtiklerini ifade eden Kartal, "Bunu sezon başında anlattık konuştuk. Bölgesel olarak yaşadığımız sorunlardan dolayı defans mevkisinden anlaştığımız oyunculara maalesef imza attıramadık. Buradaki sorunlardan dolayı oyuncular gelmek istemediler. Bunun sıkıntısını yaşadık hala da yaşıyoruz. İhtiyaç duyduğumuz mevkilere oyuncu arayışlarımız sürüyor. Devre arasında da inşallah bu bölgelere istediğimiz takviyeleri yapmak için başkanımız ve yönetimimizle hep birlikte çalışıyoruz” dedi.
Soğuk hava nedeniyle önce fitness salonunda başladı. Isınma ve kondisyon çalışması yapan kırmızı siyahlı oyuncalar, daha sonra sahaya çıktı. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanda dar alanda paslaşma da yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!