Gaziantepspor; hem kupaya, hem Fenerbahçe'ye hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepspor; hem kupaya, hem Fenerbahçeye hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 19:10

Gaziantepspor; hem kupaya, hem Fenerbahçe'ye hazırlanıyor

Haberin Devamı

Eyyüp BURUN/GAZİANTEP, (DHA) - SPOR Toto Süper Lig’de geçen hafta sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olan Gaziantepspor, perşembe günü Eyüpspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası ve hafta sonu oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Celal Doğan Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi konuşan kırmızı siyahlı takımın teknik direktörü İsmail Kartal, takımın her geçen gün biraz daha iyiye gittiğini belirterek zamanla ligin en iyi takımlarından birisi olacaklarını söyledi. Ziraat Türkiye Kupası'nda da iddialı olduklarını belirten Kartal şöyle konuştu:
"Biz çok iyi çalışıyoruz. Ekibim çok iyi, yönetimimiz yeni istediğim bazı fizik kondisyon ile ilgili alet edevat istemiştim onları da Amerika'dan getirdi. Oyuncularımın coşkusu ve motivasyonu çok iyi. Aramıza yeni katılan 1-2 haftalık arkadaşlarımızda bu coşkuya dahil oldu. Bu kadar kısa bir zaman içerisinde hep beraber iyi çalışarak iyi motive olarak ortaya taktiksel manada iyi bir format çıkardık. Bunu da özelikle bu maçta ortaya koyduğumuza inanıyorum. İstanbul Başakşehir takımı son 5-6 yıldır bir arada oynayan yönetimiyle, teknik direktörüyle, futbolcularıyla iyi bir takım istikrarlı bir takım. Böylesine bir takıma karşı belki de son 2-3 sezondur kalesinde hiç böyle pozisyonlar vermeyen bir takıma karşı biz böyle pozisyonlara girdik iyi oynadık bu beni mutlu etti. Ara ara kötü maçlarda oynayacağız, ara ara kötü oynadığımız maçları da kaybedeceğiz ama bu takım orta ve uzun vadede bu takım gerçekten iyi bir takım olacak. Bizim biraz zamana ihtiyacımız var. Bu zaman içerisinde de iyi oynayıp iyi mücadele edip toplaya bildiğimiz kadar puanlar toplamak istiyoruz. Biz kupada da gittiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Takımda az forma şansı bulan arkadaşlarımız var onları oynatmak istiyorum. Üst tura çıkmak için bu işi ciddiye almamız gerekiyor."
Fenerbahçe maçında da puan yada puanlar almak istediklerini ifade eden Kartal, "İnşallah orada da son oynadığımız maçtaki gibi iyi oynamak istiyoruz. Puan yada puanlar alarak Gaziantep'e mutlu dönmek istiyoruz" diye konuştu.
Kartal, konuşmasının ardından takımın başında antrenmana çıktı. Düz koşuyla başlayan antrenman kondisyon çalışmasıyla devam etti.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!