Gaziantepspor-Fenerbahçe maçından notlar

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepspor-Fenerbahçe maçından notlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2015 19:12

- Fenerbahçe'de cezalı kaleci Volkan'ın yerine Mert Günok ilk 11'de yer alırken, sakatlığı nedeniyle 3 lig maçında takımda yer alamayan Emre Belözoğlu, formasına kavuştu - Karşılaşmayı AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır da izliyor

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Ligi'nin 20. haftasında Gaziantepspor'a konuk olan Fenerbahçe'de cezalı kaleci Volkan Demirel'in yerine Mert Günok ilk 11'de sahaya çıktı.

Gaziantepspor ile Fenerbahçe'yi 58. kez karşı karşıya getiren Kamil Ocak Stadyumu'ndaki maçta, sarı-lacivertli ekip, ceza nedeniyle kalesinde değişikliğe gitmek zorunda kaldı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 4 maç ceza verdiği Volkan Demirel'in yerine Gaziantepspor deplasmanında kaleyi Mert Günok koruyacak.

Sarı-lacivertli kulübün önemli oyuncularından Caner Erkin ise Gaziantepspor deplasmanında ilk 11'deki yerini aldı. Trabzonspor maçının bitiminde kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği 1 maçlık cezayı Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor karşısında çeken Erkin, yeniden formasına kavuştu.

- Emre Belözoğlu ilk 11'de

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Altınordu ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan ve ligdeki 3 maçta forma giyemeyen Emre Belözoğlu, Gaziantepspor maçında ilk 11'de görev aldı.

Ligde Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçlarında kadroda bulunmayan, 19. haftada Trabzonspor maçında yedek soyunan Emre'ye maç öncesinde taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.

- Gaziantepspor cephesi

Fenerbahçe maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan ev sahibi Gaziantepspor ise kadrosunda fazla bir değişikliğe gitmedi.

Devre arasında transfer edilen ve geçen hafta ilk 11'de görev alan Vitor, bu hafta da forma giydi. Yine devre arasında transfer edilen Vranjes, Fenerbahçe karşısında Gaziantepspor formasıyla ilk maçına çıktı.

- Protokol tribünü

Gaziantep Havalimanına gelişi sırasında taraftarlarla gerginlik yaşayan Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, protokol tribününe çıkmadı. Yıldırım, protokol tribününün alt kısmında yer alan ve sakat ve cezalı oyuncuların yer aldığı bömlümden maçı takip etti.

Sabah saatlerinden itibaren kentte çeşitli temaslarda bulunan AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır da maçı protokol tribününden izledi.

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl da protokol tribününde yer aldı.

- Tribünler

Haberin Devamı

Gaziantepsporlu futbolseverler, önceki hatfalara göre Fenerbahçe maçına daha fazla ilgi gösterdi.

Kamil Ocak Stadyumu'ndaki maçta Fenerbahçeli taraftarlar kendilerine ayrılan tribünü dolduramazken, 200 liradan satılan biletlerden alamayan çok sayıda sarı-lacivertil taraftar, stadın dışından takımlarına destek vermeye çalıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!