Gaziantepspor’da yeni yönetim görev bölümü yaptı

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepspor’da yeni yönetim görev bölümü yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2006 11:25

Gaziantepspor’da İbrahim Kızıl başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu, ilk toplantısında görev bölümü yaptı.Teknik Başkan Yardımcılığı ve Futbol Şubesi Sorumluluğu’na Bülent Mamatoğlu, genel sekreterliğe Sermet Atay, asbaşkanlıklarına Sururi Aydın, Cemal Tekerekoğlu ve Cahit Kuyucu, kulüp amirliğine Sait Güven, basın sözcülüğüne de Yusuf Kaplan getirildi.


'BAŞARI BEKLİYORUM'

Bu arada Başkan İbrahim Kızıl, Tarsus İdmanyurdu ile oynayacakları Fortis Türkiye Kupası maçından önce futbolcu ve teknik heyete bir moral yemeği verdi. Başkan İbrahim Kızıl, yemekte kırmızı siyahlı futbolculara, “Sizden başarı bekliyorum. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım maddi ve manevi olarak yanınızdayız“ dedi. Ara transfer tamamlanmadan defans ve forvete takviye için girişimlerinin sürdüğünü de açıklayan Başkan Kızıl, şöyle devam etti:

'KALİTELİ OYUNCULARSINIZ'

“Önümüzde Tarsus İdmanyurdu ile oynayacağımız kupa maçı var. Önce bu maçı, ardından da Vestel Manisaspor karşılaşmasını kazanarak bir çıkış yapmanızı bekliyorum. Sizler ferdi olarak kaliteli oyuncularsınız. Ama, maalesef kaliteniz takım oyunu olarak bugüne kadar sahaya yansımadı. Bunu yapmanızı istiyorum.“
Kırmızı siyahlı futbolcular da şanssız bir ilk yarı geçirdiklerini, özellikle sahalarında oynadıkları karşılaşmalarda istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını, ikinci yarı için de başarı sözü verdiler. Teknik direktör Hüseyin Kalpar'da Tarsus İdmanyurdu maçını lig maçları kadar önemsediklerini, kupada iddialarını sürdürmeleri için karşılaşmayı mutlaka galip bitireceklerini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!