Gaziantepli Merve, şampiyonaya katılıyor

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepli Merve, şampiyonaya katılıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 10:36

Gaziantepli Merve, şampiyonaya katılıyor

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te, Türkiye Tekvando Federasyonu'nun 2017 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenecek olan Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası için il seçmeleri gerçekleştirildi. Özel Anka Hastanesi'nin de desteği ile başarıdan başarıya koşan ve bayanlar 53 kiloda mücadele eden Merve Kaya il birinciliğini elde ederek Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonasında Gaziantep'i temsil etme hakkı kazandı.

Tekvando sporu ile uğraşan ve 7 yıldır aldığı derecelerle dikkatleri üzerine çeken Merve Kaya, Anka Hastanesi'nin de desteği ile başarıdan başarıya koşuyor. Gazikent Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve çok sayıda sporcunun katıldığı Ümitler Tekvando il seçmelerinde Merve Kaya, başarılı performansıyla rakiplerini yenerek birincilik elde etti. Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Kaya, şampiyonada iyi bir derece elde ederek Gaziantep'i en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek, "Bu zamana kadar kendime hep büyük hedefler koydum. Ancak bu hedeflerimi gerçekleştirmek için desteğe ihtiyacım vardı. Özel Gaziantep Anka Hastanesi yöneticileri bana inandılar. Bu zamana kadar bana büyük destek oldular ve olmaya da devam ediyorlar. Ben de onların bu desteklerini karşılıksız bırakmamak için durmadan çalışıyorum. Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda, Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmek istiyorum" dedi.

Genç tekvandocuyu turnuvaya hazırlayan antrenörü Cuma Tabur ise, sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirerek, "Merve'nin moral ve motivasyonu yüksek. İl seçmelerinde rakiplerini eleyerek, Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Şampiyonada da iyi bir performans sergileyerek madalya ile döneceğine inanıyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!