Gaziantep uyardı, Akhisar transferden vazgeçti!

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep uyardı, Akhisar transferden vazgeçti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2016 16:28

Yeni sezona Düzce'nin Topuk Yaylası'nda hazırlanan Akhisar Belediyespor'da, 10 numara pozisyonunda görev yapacak kaliteli bir orta saha oyuncusu arayışını sürdüren yönetim, geçen haftadan bu yana görüşme halinde olduğu Gaziantepsporlu John Chibuke'nin transferini askıya aldı.

Haberin Devamı

Gaziantepspor yönetiminin mukavelesini tek taraflı fesheden Nijeryalı futbolcuyla görüşme yapan kulüplere yazı göndererek, "Bu transferi gerçekleştirmeniz halinde ileride yasal sorun yaşarsınız" şeklinde uyarıda bulunduğu öğrenildi. Süper Lig'deki kulüplerle sıcak ve dostane ilişkiler kurmaya özen gösteren yeşil siyahlı yönetimin, bu uyarı üzerine Chibuke'yle ilgili girişimlerini askıya aldığı bildirdi.

Nijeryalı futbolcunun parasını alamadığı gerekçesiyle mukavelesini tek taraflı feshettiği belirtilirken Gaziantepli yöneticilerin de, "Haksız fesih" nedeniyle Futbol Federasyonu'na başvurdu öne sürüldü. Bu tür durumlarda haksız fesih yapan oyuncunun yanı sıra, futbolcuyla sözleşme imzalayan kulüplerin de ceza alabileceği belirtildi.

BAKMADAN GEÇME!