Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Boluspor soyunma odaları

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Boluspor soyunma odaları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2017 17:11

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Boluspor soyunma odaları

Haberin Devamı

Eyyüp BURUN/GAZİANTEP, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un sahasında, Boluspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmadan sonra basın toplantısında konuşan teknik direktörü Oğuz Çetin, büyük efor harcamalarına rağmen karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduğunu söyledi. Sonuçtan memnun olmadığını dile getiren Oğuz Çetin şunları söyledi:
"Oyun başındaki tel golle tüm çabamız boşa gitti. Geçen haftalarda dolduğu gibi maçın başında mağlup duruma düştük. Dakika 70'e kadar efor sarf ettik. Daha sonra oyuna hakim olduk ama maalesef golü yakaladıktan sonra bunun değerini bilemedik. Bu değeri kaybedip ikinci golü yedik. İçinde bulunduğumuz durum hiç kolay değil. Soğuk kanlılığımızı koruyarak, doğru bir takım izlenime ulaşmamız lazım. Attığımız gölün ardından bunun da kıymetini bilemedik. Önümüzdeki maçlar çok önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde, akılcı bir şekilde Altınordu maçına hazırlanacağız. Bu maça da en iyi şekilde çıkarak, puan alarak daha iyi duruma geleceğiz."
Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa ise oynanan futboldan memnun olduğunu ifade ederek ligin ilk yarısındaki iyi performansı yine sergilemeye başladıklarını söyledi. Oyunun başında kazandıkları golün galibiyette büyük etkisi olduğunu aktaran Çapa, "Çabuk bulduğumuz gol sayesinde oyun, istediğimiz şekle döndü. Bu yüzden rakibimiz, bize karşı daha fazla riskli oynadı. Kazandığımız topları iyi değerlendirdik. 3 puan aldığımız için mutluyuz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!