Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Toprak:

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Toprak:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 12:59

- "Son haftalarda yaşanan puan kayıplarına rağmen, play-off hedefini gerçekleştireceğiz"

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Osman Toprak, son haftalarda yaşanan puan kayıplarına rağmen, play-off hedefini gerçekleştireceklerini söyledi.

Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona etkili başladıklarını ancak son haftalarda hesapta olmayan puan kayıpları yaşadıklarını belirtti.

Puan kayıplarında takım olarak yaptıkları bazı hataların ve hakem faktörünün etkili olduğunu anlatan Toprak, "Yaşananları bir kenara bırakıp önümüzdeki 11 maça odaklanmak zorundayız. İnşallah önümüzdeki maçlarda en az hatayı yapıp mümkün olduğunca fazla puan toplayacağız" dedi.

Sezon sonunda play-off heyecanı yaşayan takımlar arasında olmayı hedeflediklerini dile getiren Toprak, şöyle konuştu:

"Yaşanan puan kayıpları mavi-beyazlı armaya gönül veren herkes gibi bizleri de çok üzdü. Yapılan hatalardan ders çıkarıp önümüze bakmak zorundayız. Hedefi yakalayacağımıza inanıyorum. Son haftalarda yaşanan puan kayıplarına rağmen, play-off hedefini gerçekleştireceğiz. Bu noktada her maçımıza final havasıyla çıkacağız. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle bunu başaracağız."

Haberin Devamı

Üç haftadır galibiyet hasreti yaşayan 32 puanlı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligin 24. haftasında Samsunspor'u konuk edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!