Gaziantep Büyükşehir Belediyesine, enerjide verimlilik ödülü

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesine, enerjide verimlilik ödülü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 17:33

- Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansında, 2015 Enerji Ödüllerinin verildi törende "verimlilik" kategorisinde mansiyon ödülü Gaziantep Büyükşehir Belediyesine verildi

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansında, 2015 Enerji Ödüllerinin verildiği törende "verimlilik" kategorisinde mansiyon ödülünü aldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'de ve dünyada en önemli gündem maddelerinden biri haline dönüşen enerji sektörüne verilen hizmetleri ve yapılan katkıları desteklemek amacıyla verilen ödül, ileri vadede yapılacak projeleri ve hizmetleri de teşvik etme amacı taşıyor.

Ankara'daki bir otelde 5'incisi düzenlenen törende, yenilenebilir enerji santralleri, termik enerji santralleri ve verimlilik kategorilerinde, iki jüri özel ödülüyle toplam 11 ödül sahiplerini buldu.

"Verimlilik" kategorisindeki ödülü, TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi alırken, bu kategorideki mansiyon ödülü Gaziantep Büyükşehir Belediyesine verildi. Ödülü, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi adına genel sekreter Deniz Köken aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!