Gaziantep Basketbol-Anadolu Efes Soyunma Odaları

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep Basketbol-Anadolu Efes Soyunma Odaları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2016 17:26

Gaziantep Basketbol-Anadolu Efes Soyunma Odaları

Haberin Devamı

Ahmet ÖZER/GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP Basketbol antrenörü Stefanos Dedas, güzel oyun ortaya koymalarına rağmen Anadolu Efes'e 70-75 mağlup olduklarını ancak iyi mücadele verdiklerini söyledi.
Yenilgiye rağmen takımından memnun olduğunu ifade eden Dedas, şunları söyledi:
"Bence defansta gösterdiğimiz mücadele maçı kazanmamız için yeterle mücadeleydi.
Bu bizim asıl performansımız. Bugün aslında sadece iyi bir maç oynamak için gelmedik. Bu maçı kazanmak için geldik. Maçın sonunda özellikle serbest atışlardaki onların attıkları daha fazla serbest atışlar onların maçı kazanmalarına sebebiyet verdi. Herkesin gözlerinin içine baktığınızda takımımızın Eurolig takımı gibi oynadığını görebilirsiniz. İkinci yarıdaki Anadolu Efes maçında göreceksiniz ki takımımız daha iyi basket oynayacak. Buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Maçın içerisinde onların yüzlerini güldürecek iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum."
Zor bir maç oynadıklarını ancak kazandıkları için mutlu olduklarını kaydeden Anadolu Efes antrenörü Velimir Perasovic ise şöyle konuştu:
"Bugün çok zor bir maç oynadık. Çok iyi oynadık. Biliyorsunuz ki Gaziantep Basketbol çok iyi bir takım. Geçtiğimiz haftalarda çok iyi oyunlar oynadılar ve kazandılar. Buraya gelirken bunları bilerek geldik. Oyun içi planlarımızı ona göre yaptık kolay olması için ama gördüğünüz gibi kolay olmadı. Fark yakalamak için şanslar yakaladık ama o şansları top kayıpları yaparak kaybettik ve avantaja çeviremedik."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!