Gaziantep Basket Aziz Bekirle Anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep Basket Aziz Bekirle Anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2013 17:32

Gaziantep Basketbol ve Spor A.Ş. Kulüp Başkanı Metin Uzer ile antrenör Aziz Bekir, bir otelde düzenlenen törende, 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol, antrenör Aziz Bekir ile 2 yıllığına anlaştı.

Uzer, Aziz Bekir'in yıllarca Türkiye'nin önde gelen kulüplerinde basketbol oynadığını belirterek, "Görüşmelerimiz neticesinde, basketbola aynı pencereden baktığımızı gördük. Hem kısa vadeli hedeflerimizde hem de uzun vadeli hededeflerimizde görüş birliği oldu. Bu birlikteliğin kulubümüze ve Gaziantep'e hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Bekir'in şampiyonluklara alışık bir isim olduğunu kaydeden Uzer, kısa vadede olmasa da uzun vadede bu başarıyı Gaziantep'te birlikte yakalamak istediklerini ifade etti.

Antrenör Bekir de Türkiye'de birçok takımda basketbol oynadığını ve son 5 yılda da başantrenörlük yaptığını anımsattı.

Gaziantep'te başarılı olacağına inandığını belirten Bekir, güçlü bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarına hemen başladıklarını söyledi.

İç ve dış transferde çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Bekir, "Üç bölgeye nokta atış peşindeyiz. İyi bir oyun kurucu getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Disiplinli, savaşçı, iyi savunma yapan ve hızlı oynayan bir takım oluşturmak istediklerini vurgulayan Bekir, şöyle konuştu:

"Her takıma karşı, gerek kendi sahamızda gerek deplasmanda galibiyet alacak bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Her maçta galibiyeti hedefleyeceğiz. İçeride ve dışarıda korkulan bir takım olmak istiyoruz. Bunun için de taraftarın desteğini bekliyoruz."


Royal Halı yeniden isim sponsoru


Toplantıda Royal Halı ile isim sponsorluğu anlaşması da imzalandı.

Genel kurulun ardından adı Gaziantep Basketbol olarak belirlenen takımın adı, yeni sezonda sponsorluk anlaşması doğrultusunda Royal Halı Gaziantep olarak kullanılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!