Gazi’nin hedeflerine engel yok

Güncelleme Tarihi:

Gazi’nin hedeflerine engel yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2007 00:00

Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) Bugün karşı karşıya bulunduğumuz zorlukları, birlik ve beraberliğimize kasteden terör belasını aştığımız takdirde, bizi Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği medeniyet hedeflerinden alıkoyacak hiç bir engel yoktur, olmayacaktır.

Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) Türkiye Cumhuriyeti dünyanın en saygıdeğer ülkeleri arasında itibarını her geçen gün yükselten, bütün vatandaşlarının dünyada saygı gördüğü, bütün ülkelerin dostluğundan fayda gördüğü bir ülkedir. Türkiye demokratik hak ve özgürlükleri herkese şamil kılarak geleceğe yürümektedir.

Deniz Baykal (CHP Genel Başkanı) Bizim bayramlarımız barış, kardeşlik, dostluk, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma, dayanışma bayramlarıdır. Bu değerler ancak ve ancak özgür demokratik ve laik cumhuriyetlerde yaşatılabilir, savunulup korunabilir.

Devlet Bahçeli (MHP Genel Başkanı) Bugün, ülkemizin içine sürüklendiği ekonomik sorunların yanı sıra; barış, kardeşlik, huzur ve dayanışma duygularının ağır tahribata maruz bırakıldığı dramatik bir dönemi maalesef hep birlikte yaşıyoruz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!