Gazi Koşusu Miramis'in

Güncelleme Tarihi:

Gazi Koşusu Miramisin
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2009 23:17

At yarışlarında Türk yarışçılığının derbisi olarak nitelendirilen ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk adına bu yıl 83.'sü düzenlenen Gazi Kupası Koşusu'nu kazanan belli oldu! Veliefendi Hipodromu'nda yapılan yarışı Gökhan Kocakaya'nın jokeyliğini yaptığı ''Miramis'' isimli safkan kazandı.

Haberin Devamı

Veli Efendi Hipodromu'nda günün 8. koşusunda gerçekleştirilen yarışta Ahmet Kılıçcıoğlu'nun sahibi olduğu ''Miramis'' isimli safkan jokeyi Gökhan Kocakaya ile ''2.30.33''lük derece yaparak birinci oldu.

Koşuda jokeyi Turgay Alıcı ile ''2.30.54''lük derece yapan ''Çakılhan'' isimli safkan ikinci, jokeyi La Franco Dettori ile ''2.30.78''lik derece yapan ''Chi'' isimli safkan üçüncü ve jokeyi Özcan Yıldırım ile ''2.31.08''lik derece elde eden ''Zeev'' isimli at da dördüncü sırada yer aldı.

Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirilen, 3 yaşlı 22 safkan İngiliz tayının mücadele ettiği çim pistte 2 bin 400 mesafeli koşunun ardından birinci gelen ''Miramis''in sahibi Ahmet Kılıçcıoğlu'na kupasını, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen verdi.

Haberin Devamı

İsen, atın antrenörü Savaş Mucur'a ve jokeyi Gökhan Kocakaya'ya da birer plaket sundu.

"Miramis"in sahibi Ahmet Kılıçcıoğlu'na kupasını, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen verdi. İsen, atın antrenörü Savaş Mucur'a ve jokeyi Gökhan Kocakaya'ya da birer plaket sundu.

Birincilik ikramiyesi 750 bin lira olan koşunun kazancı diğer ücretlerle birlikte 1.25 milyon lirayı buldu. Koşunun ikincisi 300 bin, üçüncüsü 150 bin ve dördüncüsü 75 bin lira ikramiye kazandırdı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!