Gazi Koşusu 24 Haziran'da

Güncelleme Tarihi:

Gazi Koşusu 24 Haziranda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2012 12:41

Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 86 yıldır kesintisiz düzenlenen, Türk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu, 24 Haziran Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda koşulacak.

Haberin Devamı

Çim pistte yapılacak 2400 metrelik koşunun bu yılki birincilik ikramiyesi 1.000.000 TL olarak belirlendi. 3 yaşlı İngiliz taylarına mahsus bu önemli koşuya 1'i yedek toplam 23 tay kayıt yaptırdı.

Gazi Koşusu'na kayıt yaptıran tayların isimleri şöyle: “Barkın”, “Başkan Nexia”, “Bulbasaur”, “Cihanım”, “Demirtütün”, “Domino Effect”, “Fast Ocean”, Fast Stars Line”, “Fort Lauderdale”, “King River”, “Kopenhag”, “Kronos”, “Matador Yaşar”, “Pyramos”, “Rain Shower”, “Rampoldi”, “Sanzatu”, “Serkan Bey”, “Star Of Melih”, “Air Born”, “Mihrimahal”, “Rüya Kızım”, “Virtues Champ”.

Bu arada, aynı gün yapılacak Anafartalar Koşusu'na 10'nu yedek toplam 28 (Üç yaşlı safkan İngiliz tayları), Ayasofya Koşusu'na 19 (Üç yaşlı safkan İngiliz tayları), Zübeyde Hanım Koşusu'na 17 (Dört yaş yukarı İngiliz atları), İstiklal Savaşı Koşusu'na 17 (Dört yaşlı Arap Atları) ve Bayan Binici Dostluk Kupası Koşusu'na ise 9 safkan kayıt edildi.

Öte yandan, Veliefendi Hipodromu'nda 23 Haziran Cumartesi günü yapılacak Nene Hatun Koşusu'na 3'ü yedek 21 (Üç yaşlı safkan dişi İngiliz tayları), Haliç Koşusu'na 10 (Dört ve daha yukarı yaşlı İngiliz tayları), A. Cemal Kura Koşusu'na 2'si yedek 24 (Üç yaşlı safkan İngiliz tayları), Arjantin Jokey Kulübü Koşusu'na 12 (Dört ve daha yukarı yaşlı İngilizler) ve Yusuf Dikman Koşusu'na 8 (İki yaşlı safkan İngiliz tayları) safkan kayıt edildi.
Gazi Koşusu'nun kesin deklarelerinin ise 22 Haziran Cuma günü yapılacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Gazi Koşusu 24 Haziranda

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!