Gazi Hastanesi'nden hemşireler günü kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Gazi Hastanesinden hemşireler günü kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 09:20

ÖZEL İzmir Gazi Hastanesi, Hemşireler Günü'nü hemşire ve doktorların katıldığı özel bir yemekle kutladı.

Haberin Devamı

İnciraltı Saklı Bahçe'de düzenlenen geceye Özel İzmir Gazi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Salih Mertan, Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Selim Amato, hastane hekimleri, hemşireler ve çok sayıda davetli katıldı. Hemşirelere hitap eden Özel İzmir Gazi Hastanesi Başhemşiresi Nalan Yalçın, "Önce insan ve sağlık kavramı ile özveri, sabır ve hoşgörü kavramlarını bir arada toplayan kutsal mesleğin mensupları meslektaşlarımın hemşireler gününü bütün kalbimle kutluyorum" ded

Özel İzmir Gazi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Selim Amato ise her yıl 365 gün hizmet veren hemşirelerimizi bir gün olsun sevindirmek ve onurlandırmak için hemşireler gününü kutluyoruz. Önümüzdeki süreçte de özel gün ve gecelerde bir araya gelmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Özel İzmir Gazi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Salih Mertan da "Yönetim olarak tüm çalışanlarımızla ve hemşirelerimizle yılda bir kez de olsa birlikte olmak, onların yorgunluğunu ve stresini azaltmak bizleri mutlu ediyor. Hemşireler sağlık kuruluşlarının olmazsa olmazıdır. Hekimin en büyük destekçisi ve yardımcısı olan hemşireleri gönülden kutluyorum" dedi.

Özel İzmir Gazi Hastanesi Hemşireler Korosu Op. Dr. Salih Mertan ile birlikte şarkı söyledi. Ayrıca Hemşireler Günü Pastası Prof. Dr. Arman Çağdaş, Op. Dr. Selim Amato, Op. Dr. Salih Mertan ve hemşireler ile birlikte kesildi. Hemşireler doktorlar ve yöneticilerle birlikte geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!