Gazetecilerden Basın İlan Kurumu Müdürü Nihat Abacı’ya Plaket

Güncelleme Tarihi:

Gazetecilerden Basın İlan Kurumu Müdürü Nihat Abacı’ya Plaket
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 17:14

BİK ŞUBE MÜDÜRÜ ABACI'YA PLAKET

Malatya’da, yerel gazetelerin satışını arttırmak amacıyla başlatılan, ”Yerel gazete al, altın kazan” kampanyası nedeniyle Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı’ya plaket verildi.
Malatya Gazeteciler Cemiyeti tarafından, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Malatya Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyelerince düzenlenen programda BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı’ya, yerel gazetelerin satışını arttırmak amacıyla başlatılan, ”Yerel gazete al, altın kazan” kampanyası nedeniyle, teşekkür plaketi verildi. “Yerel basına yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Malatya Gazeteciler Cemiyeti” yazılı plaketten memnuniyetini dile getiren BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün kutlayarak, kampanya hakkında bilgi aktardı.
Abacı,“Günümüzde internet ortamından ötürü gazeteler fazla satılmıyor, okunmuyor. Bu nedenle Basın ilan Kurumu Malatya Şubesi olarak ‘yerel gazete al altın kazan’ kampanyası başlattık. Gayemiz, zamanın tanığı olan gazetelerin daha fazla satılmasıdır. Bu günkü medya internete doğru kayıyor. Haberlerin takibi, görsel ve cep telefonundan dahi haberler okunabiliyor, onlara da saygı duyuyorum Ama günümüzün zamanımızın tanığı olan gazetelerin de unutulmaması ve gazete kültürünün yok olmaması için herkes üzerine düşeni yapmalıdır. En azından bir yerel ve bir ulusal gazeteyi alarak evlerine götürmeliler. İnternet medyasında 50 yıl sonra bu haberleri bulabilecek miyiz? Ama zamanın tanığı gazete sayfalarında 50 yıl sonra bugün Malatya’da ne olmuş, bulabiliriz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!