Gazeteci Nehir Sağır son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Gazeteci Nehir Sağır son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2018 17:56

Gazeteci Nehir Sağır son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı

İZMİR'de Ege Telgraf Gazetesi'nin Teknik Müdürü sürekli basın kartı sahibi Gazeteci Nehir Sağır (49), evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bugün, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Nehir Sağır, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Gazete önünde düzenlenen törende konuşan Ege Telgraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Aylin Suphandağlı, yaşadıkları ani kaybın ardından duydukları derin üzüntüyü vurgulayarak, "Çok acı bir şey ondan ayrılmak, onun yerinin hiçbir şekilde dolmayacağına eminim. Taziyeye gelen bir kardeşim bana her faninin bir gün ölümü tadacağını hatırlattı. Gerçekten hepimiz bir gün gideceğiz ama Nehir'in gidişi erken oldu" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

NEHİR SAĞIR KİMDİR?

1969 yılında İzmir'de doğan Samsun nüfusuna kayıtlı Nehir Sağır, ilk ve orta öğretimini İzmir'de tamamladıktan sonra 1986 yılında Ege Telgraf Gazetesi'nde çalışmaya başladı. Gazetenin çeşitli departmanlarında görev üstlenen Nehir Sağır, vatani görevini de Foça Komando Taburu'nda yaptı. Askerlik sonrası Ege Telgraf'taki görevine geri dönen Sağır, o dönemden bu yana gazetede sayfa sekreterliği ve teknik müdürlük görevini sürdürüyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!