Gazeteci Deniz Çağan, Ak Parti'den milletvekili aday adayı oldu

Güncelleme Tarihi:

Gazeteci Deniz Çağan, Ak Partiden milletvekili aday adayı oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2018 15:20

Gazeteci Deniz Çağan, Ak Parti'den milletvekili aday adayı oldu

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - KAYSERİ'de Çağan Medya kuruluşlarından olan Çağan Medya'nın Genel Müdürü Deniz Çağan, Kayseri Yozgatlılar Federasyonunun desteği ile düzenlendiği basın toplantısında Ak Parti'den 27. dönem milletvekili aday adayı olduğu açıkladı.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu binasından gerekleştirilen toplantıda konuşan Kayseri Yozgatlılar Federasyon Başkanı Yusuf Aydoğdu "Kayseri Yozgatlılar Federasyonu olarak 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Milletvekilliği seçimlerinde Federasyonumuz ve Kayseri’de yaşayan Yozgatlı hemşerilerimiz ile birlikte tek adayımızın Deniz Çağan olduğunu bildirir, bütün desteğimizle milletin vekili olması yönünde çalışacağımızın altını çizeriz" dedi.

27. dönem Milletvekili aday adayı olan Deniz Çağan ise yaptığı konuşmada " Milletimiz, yüksek feraset sahibidir. O, kendisini kimin yöneteceğini, kimi tercih edeceğini 15 yıldır olduğu gibi yine iyi bilir. Kendisine layık idarecilerini seçer. Milletimizin engin iradesine saygı duymak demokrasiye ve hukuka saygının gereğidir. Milletimizin 24 Haziran’da istikrarı, huzuru, güveni, kardeşliği, birlik ve beraberliği bir kez daha seçeceğine inancım tamdır. Türkiye, 2023 hedefine AK Parti’nin vizyon ve misyonunda barış ve güven içerisinde ulaşmayı hedeflemiştir. Türk Milleti her platformda olduğu gibi yapılacak 24 haziran seçimlerinde de dünyaya bir kez daha demokrasi dersi verecektir. “Sefere talip olup Zaferin Allah'tan Olacağına” inancımız tamdır. Çok farklı bir süreç yaşıyoruz. Bunun adı ne bir erken seçim, ne de bir baskın seçimdir. 24 Haziran’daki seçimler, bunların çok ötesinde. Dolayısıyla çok hızlı bir tempoda çalışma programı yürüteceğiz." şeklinde konuştu

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!