Gazeteci Açıkgöz MHP’den milletvekili aday adayı oldu

Güncelleme Tarihi:

Gazeteci Açıkgöz MHP’den milletvekili aday adayı oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2018 15:41

Gazeteci Açıkgöz MHP’den milletvekili aday adayı oldu

Haberin Devamı

Şeyda AŞATIR/KAYSERİ, (DHA)-GAZETECİ Rifat Açıköz Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanlığı binasında yaptığı basın toplantısında, MHP’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için aday adayları başvurularını yapmaya devam ediyor. Gazeteci Rifat Açıkgöz’de MHP’den aday adayı olduğunu, MHP il binasında düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Açıkgöz 50 yıla yakın MHP’ye gönül verdiğini söyleyerek, “çeşitli kademlerde görev yaptım ve gücüm nispetinde hizmet ettiğim Türk Milliyetçilerinin buluşma yeri, vatana millete hizmet etmenin yegane kapısı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nden, Milletvekili aday adayı olabilmek için Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin de görüşlerini alarak müracaatımı yapmış bulunmaktayım.” dedi.

Yola çıkarken tek gayesinin vatana, millete ve Kayseri’ye hizmet olduğunu söyleyen Açıkgöz, “Bugüne kadar inandığım davadan Türk Milliyetçiliğinden Turan Ülküsünden zerrece taviz vermedim ve çizgimde sapma olmadı. Ne görev verildiyse yaptım ama bir şey istemedim.” İfadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olmanın şeref olduğunu belirten Açıkgöz, “Listede yer alırsam partimizin kazanması için gece gündüz demeden çalışacağım. Türk milletinin huzur ve refahı için kanımın son damlasına kadar çalışacağım. Kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın, bu seçimlerde vatanperverlerin dediği olacak, Cumhur İttifakı hedefine ulaşacak Milliyetçi Hareket Partisi büyük bir oy patlaması ile mecliste beklenmeyen çoğunluğu elde edecektir.” şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Serkan Tok ise başarılar dileyerek, “Aday adaylığın Kayserimize, vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. 24 Haziran seçimleri öncesi, MHP Kayseri İl Teşkilatı olarak bize gelen başvuran tüm abilerimize, kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bunlardan biri olan ve ifade ettiği gibi 49-50 yıllık mücadele hayatı olan bir büyüğümüz olan Albayıma da şahsım adına ayrıca il başkanlığım adına da teşekkür ediyorum. Çıktığı yolda Allah yardımcısı olsun.” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!