Orkun Group, hafriyat taşımacılığı yapacak 600 şoförü ilanla arıyor

Güncelleme Tarihi:

Orkun Group, hafriyat taşımacılığı yapacak 600 şoförü ilanla arıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2015 13:03

3. Havalimanı projesinde hafriyat işleri yapan şirketlerden Orkun Group, verdiği ilanla 600 şoför alınacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde, bankalarla 4,5 milyar Euro’luk kredi anlaşmaları imzalanan 3. Havalimanı inşaatı ile ilgili çalışmalar hız kazandı. Dev proje bölgesinde ağırlıklı olarak hafriyat çalışmaları sürdürülüyor. Taşeron olarak hafriyat işi yapan şirketlerden Orkun Group verdiği ilanla 600 yeni şoför alınacağını duyurdu.

İlanda, verilecek ücret için 'dolgun ücret' ifadesi kullanılerken, sigorta ve yatacak yer imkânını da sağlanacağı kaydedildi. İlanda, şoför yanı sıra insan kaynakları uzmanı, C sınıfı İş Sağlığı Güvenliği uzmanı ve muhasebe elemanı da alınacağı belirtili.

3. HAVALİMANI İNŞAATINDA SÜRPRİZ İSİMLER: YILMAZLAR
Şirket kaynaklarından edinilen bilgiye göre, artan iş hacmi nedeni ile yeni alımlara gidildiği kaydedildi.

Proje bölgesinde, Orkun Group’un yanı sıra eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğulları Emir Ali ve Hasan Yavuz Yılmaz kardeşler de hafriyat işi yapıyor.

Orkun Group, hafriyat taşımacılığı yapacak 600 şoförü ilanla arıyor

Cengiz-Kolin-Limak-Kalyon-Mapa’nın üstelendiği 3. Havalimanı proje bölgesinde çalışacak şoför bulunamadığı için Vietnam’dan şoför getirildiği belirtilmişti.

Haberin Devamı

VİETNAM'DAN ŞOFÖR GETİRİLDİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz temmuz ayında proje bölgesinde yaptığı incelemeler sırasında konuya değinmişti. Erdoğan konuşmasında; başvuran olmadığı için 3. Havalimanı şantiyesinde Vietnam’dan şoför getirtildiğini, sigortası, sendikası ve bütün sosyal güvenceleri olduğu halde buraya başvurulmadığını sonra da ‘işsizim’ diye dolaşıldığını kaydetmişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!