Gayrimenkul Devleri Cityscape'de

Güncelleme Tarihi:

Gayrimenkul Devleri Cityscapede
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2016 22:45

Hayalinizdeki ev bu fuarda! En kazançlı gayrimenkul yatırım fırsatlarını mı arıyorsunuz? O zaman sizi Cityscape Turkey’e davet ediyoruz. Dünyanın en gözde gayrimenkul fuarlarından olan Cityscape, yurt icinden ve yurt disindan en prestijli gayrimenkul projelerini tek bir çatı altında Cityscape Turkey'de buluşturuyor. En doğru gayrimenkul yatırım fırsatları için 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde buluşalım.

Cityscape Turkey, 7000 metrekarelik fuar alanında 7 farklı ülkeden sektöre yön veren 67 gayrimenkul geliştiricisini bir araya getirecek. İçlerinde Ağaoğlu, DAMAC Properties, DKY İnşaat, Ege Yapı, Emlak Konut, Polatyol, Green Valley, Hashim, Kuzu Grup, Nurol GYO, Ofton, Piyalepaşa İstanbul, Sinpaş GYO, Sİyahkalem, Sur Yapı, Ontan, Tavros Investment, The First Group, Varyap – GAP inşaat, Vadistanbul, Viatrans gibi onlarca gayrimenkul devinin bulunduğu geliştiriciler, Cityscape Turkey ziyaretçilerine özel indirimler ve fırsatlarla sizlerle buluşacak. 

İster yatırım fırsatları bulmak veya konut satın almak istiyor olun, ister sektör liderleriyle ağ geliştirmek istiyor olun, Cityscape Turkey sizin için doğru adres olacak.

Daha fazla bilgi için http://www.cityscapeturkey.com'u ziyaret edin.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!