Gattuso'dan kötü haber

Güncelleme Tarihi:

Gattusodan kötü haber
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 25, 2011 10:15

AC Milan’ın tecrübeli oyuncusu Gennaro Gattuso, beyne giden sinirlerde oluşan felç nedeniyle sol gözünde görme sorunu olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Deneyimli oyuncu düzenlediği basın toplantısında, yaşadığı rahatsızlığın Lazio maçında Nesta ile çarpışmasından sonra keşfedildiğini söyledi. Gattuso yaptığı açıklamada, "Nesta ile çarpışmam bu hastalığı fark edebilmemde büyük bir şans oldu. Lazio karşısında yaşadığım 20 dakika kabus gibiydi. Sarhoş gibiydim ve İbrahimoviç bunu görebiliyordu" ifadelerini kullandı.

Futbolun kendisi için hayatın anlamı olduÄŸunu söyleyen Gattuso, "Ben ÅŸanslı bir adamım, kendimi bu takımın önemli bir parçası olarak hissediyorum. Uzun yıllar burada oynadıktan sonra insanların saygısını görüyorum. Doktorlar daha önce futbola yeniden dönebileceÄŸimi söylüyorlardı ancak ÅŸimdi durum deÄŸiÅŸti. Zor çalışacağımı söylediler." ÅŸeklinde konuÅŸtu.Â

Toplantıda Moto GP’de hayatını kaybeden Marco Simoncelli formasını kürsüye asan Gattuso’nun, gözündeki şaşılık nedeniyle ameliyat olacağı ve ilk etapta 6 aylık bir tedaviden geçeceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!