ANKARA HABERLERİ

Gastronomide yenilik projesi

Hürriyet Haber
02.10.2015 - 15:38Son Güncelleme : 02.10.2015 - 15:38

Gazi Üniversitesi-Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Ankara Altındağ Atatürk Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi tarafından Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Hibe Programı kapsamında devam eden Moleküler Gastronomi: Yiyecek İçecek Eğitiminde Yenilik Projesi tamamlandı.

Hürriyet Haber

Gazi Üniversitesi’nden 7 öğretim elemanı, Ankara Altındağ Atatürk Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi’nden 7 öğretmen ve Türkiye Aşçılar Federasyonu’ndan 7 şefin katılımıyla oluşturulan 21 kişilik grubun Almanya’da Moleküler Gastronomi alanında teorik ve uygulamalı eğitimler almasının ardından, grubun katkılarıyla yiyecek-içecek eğitim müfredatının revizyon çalışmaları başlatıldı.

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Hurriyet.com.tr’nin Ankara haberleri bölümünde, DHA’nın abonelerine gönderdiği Ankara haberleri otomatik olarak derlenmektedir. hurriyet.com.tr editörleri otomatik akış içinde Gastronomide yenilik projesi haberine editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.


    ANKARA YOL DURUMU
    Ankara1 DERECE
    Yol durumu »
    ANKARA NAMAZ VAKİTLERİ
    25 Eylül 2017, Pazartesi
    • İmsak
      04:52
    • Guneş
      06:31
    • Öğle
      12:51
    • İkindi
      16:15
    • Akşam
      18:50
    • Yatsı
      20:17
    Diğer iller için Namaz Vakitleri »
    Sayfa Başı