Garry Rodrigues İstanbul'da!

Güncelleme Tarihi:

Garry Rodrigues İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2017 22:17

Galatasaray'ın yeni transferi Garry Rodrigues, İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın, kendisi ve kulübü PAOK ile kesin anlaşma sağladığı Garry Rodrigues, İstanbul'a geldi.

Tarifeli uçakla Atina'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen 26 yaşındaki orta saha oyuncusunu bir grup taraftar tezahüratlarla karşıladı. Rodrigues'in, bu sabah sağlık kontrolünden geçirildikten sonra kendisini sarı kırmızılı yapacak sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Yunanistan Süper Lig ekiplerinden PAOK'ta forma giyen 26 yaşındaki Rodrigues, bu sezon ligde oynadığı 12 maçta 3 gol ve 5 asistlik performans gösterdi. Avrupa Ligi'nde de boy gösteren Rodrigues, bu sezon takımına 2 gol ve 1 asistlik katkıda bulundu.

GALATASARAY'IN TRANSFER ETTİĞİ GARRY RODRİGUES KİMDİR?
27 Kasım 1990'da Rotterdam'da dünyaya gelen Rodrigues, futbol hayatına Twente ve Sparta Rotterdam'da başladıktan sonra 2004'te Feyenoord altyapısına transfer oldu.

Haberin Devamı

2010'da Xerxes DZB ile Hollanda'da profesyonel kariyerine başlayan 26 yaşındaki futbolcu, Rostocker, Boshuizen, Ado den Haag ve Dordrecht ekiplerinin tamamında 1 sezon forma giydi. Şubat 2013'te Levski Sofia'ya transfer olan Rodrigues, orada da bir sezonun ardından İsanyol ekibi Elche'nin yolunu tuttu. Elche'de forma şansı bulamsına rağmen başarılı olamayan kanat oyuncusu, soluğu Selanik'te aldı. Rodrigues, Ağustos 2015'ten beri PAOK forması giyiyor.

Hollanda doğumlu olan Garry Rodrigues, 12 kez Yeşil Burun Adaları Milli Takımı forması da giydi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!