Garip ama çok moda: Kulak makyajı

Güncelleme Tarihi:

Garip ama çok moda: Kulak makyajı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 14:27

Küpe takmaktan artık sıkıldıysanız yepyeni bir akıma ayak uydurmanın tam zamanı... Kulak makyajı ile davetlerde en göz alıcı siz olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Güzellik sektöründe gün geçmeden yeni bir akım kendini gösteriyor ve kitleleri peşinden sürüklemeye başlıyor. Kozmetik ve moda sahnesinde yepyeni bir trend olarak doğan kulak makyajı ise podyumlarda rüştünü ispatladıktan sonra festival ve partilerin de vazgeçilmez uygulamalarından birisi olacağa benziyor.

Küpelerin sıradan ve tekdüze görüntüsü yerine estetik ve dikkat çekici bir alternatif olarak doğan kulak makyajı, göz alıcı görünmek isteyenlerin sosyal ortamlarda yeni dikkat çekme uygulaması olarak da görülebilir.

Dövme motifleri, piercing ve gösterişli küpeler yerine acısız ve ışıl ışıl bir görünüm sunan kulak makyajı cilde alerji yapmayan parlak boyalarla yapılıyor. Kulaklarınızı yıkadığınızda kolayca çıkan bu boyalarla kulaklarınızı renkli ve havalı bir şekilde boyayabilirsiniz. Özellikle metalik renklerin moda olduğu kulak makyajında ayrıca simli ve ışıldayan neon renkler de sıkça tercih ediliyor.

Haberin Devamı

Garip ama çok moda: Kulak makyajı

Fantastik Hollywood sahnelerinden fırlayan bu akım ile kulağın dış bölgesi ve kulak memesini dilediğiniz şekilde boyayabilir ve bakışların hedefi olabilirsiniz. Kulak makyajı elbette günlük hayatta kullanmak için fazla abartılı bir uygulama olduğu için bu makyaj tekniğini özel açılış ve partilerde, festival, şenlik ve panayır gibi sosyal ortamlarda kullanmak daha doğru.

Kulak makyajı uyumlu renkte kıyafetlerle birlikte çok daha dikkat çekici hale gelebiliyor. Kulak makyajında kullanılan aynı renkte boya ile sade küpeler takarak görünümünüzü daha görkemli bir hale getirebilirsiniz. Kulak makyajında dikkat etmeniz gereken konulardan biri yüzünüze uygulayacağınız makyajın kulak makyajı ile uyumlu olması. Ayrıca kulak makyajında abartıya kaçmayı düşünenler için yüz makyajını daha sade tutmak da kulak makyajını daha çekici hale getirebilir.

Garip ama çok moda: Kulak makyajı
Metalik renkler kulak makyajında en çok tercih edilen tonlar olarak öne çıkıyor. Gümüş ve altın tonlarını kulağınızda kullanarak modern bir stilde giyinebilir ve partilerin dikkat çeken görünümüne kavuşabilirsiniz. Kulak makyajı için saçlarınızı kulaklarınızın arkasına atacak şekilde açık bırakmak veya saçlarınızı toplamak önemli. Krem şeklinde farlar bu makyaj için en uygun malzemelerden biri. Kulakta uzun süre kalan bu makyaj ile siz de yaratıcılığınızı ortaya çıkarın ve partilerin aranılan yıldızı olun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!