Gardıropların Vazgeçilmezi: Bomber Ceketler

Güncelleme Tarihi:

Gardıropların Vazgeçilmezi: Bomber Ceketler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2016 15:19

Kullanımının rahat olması ve her şeyle kombinlenebilme özelliği ile bomber ceketler bu sezon oldukça moda.

Haberin Devamı

Son zamanların en trend parçalarından biri olan bomber ceketler rahat kullanımı ve pek çok parça ile kombinlenebilme özelliği ile ön plana çıkıyor. Gardıropların adeta joker parçası olmayı başaran bomber ceketler dolgun bir görünüme sahip, bel ve bilek kısımları lastikli modellere deniyor. Bombacı anlamına gelen bomberlar en iddialı ve cool ceket modellerinin başında geliyor.

Gardıropların Vazgeçilmezi: Bomber Ceketler

Kıyafetleri tamamlamanın en havalı yöntemlerinden olan ceketler genel görünümü bir anda farklı bir kombine dönüştürdüğü için çok önemli bir parça. Bu nedenle eski zamanlardan beri moda olan pek çok ceket modeli ilerleyen yıllarda vintage bir parça olarak karşımıza çıkıyor.

Haberin Devamı

Basen ve kalça problemi olmayan kadınlarda harika duran bu parça, aynı zamanda oldukça fonksiyonel. İster jean üzerine isterseniz de siyah minik elbisenizin üzerine giyerek farklı bir hava yakalayabilirsiniz. Özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında sıkça kullanılan bomber ceketler farklı doku ve kumaş seçenekleriyle tercih ediliyor.

Gardıropların Vazgeçilmezi: Bomber Ceketler

Sportif ve şık bir tarz yaratmak isteyenlerin gözde parçalarından olan bomber ceketler özellikle kısa etek, jean şort ve mini elbiseler üzerinde oldukça havalı duruyor. Asker yeşili bomber ceketle özdeşleşmiş renklerin başında geliyor. Eğer her şeyle kombinleyebileceğiniz bir bomber ceket arıyorsanız asker yeşili bomberlar sizin kurtarıcı parçanız olmaya aday.

BOMBER CEKET MODELLERİ;

Çiçek baskılı bomber ceketler ise tarzına şık ve romantik bir hava katmak isteyenler için ideal. Çiçekli bomber ceketleri siyah yüksek bel jeanler ve siyah veya beyaz basic t-shirtler ile kombinleyebilirsiniz. Çiçek desenleri sıkıcı görünebilen kombinlere hoş bir hava katar ve stil sahibi görünmenize yardımcı olur.

Gardıropların Vazgeçilmezi: Bomber Ceketler

Haberin Devamı

Denim bomberlar ise vintage ruhunu yansıtan en temel parçalardandır. Giyeni oldukça cool gösteren bu parçaları retro stiline sahip parçalarla kombinlemek bir anda bakışları üzerinize çevirebilir. Denim bomber ceketinizi siyah puantiyeli etek ve basic bir t-shirtle oldukça farklı bir havaya sokabilirsiniz. Renkli retro bir eşarp da görüntünüzü tamamlayacaktır.

Desenli bomber ceketler ise iddialı görünmek isteyenlerin imdadına yetişiyor. Grunge, animasyon veya vintage desenlerine sahip olan bomber ceketlerle en çok jeanler ve sade görünümlü üstler yakışıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!