Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Güncelleme Tarihi:

Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2013 17:02

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, "Lige yenilgiyle
başladık ancak kalitemizi ve gücümüzü biliyoruz" dedi. Aksu yaptığı açıklamada, dün Galatasaray ile oynadıkları ilk maçı kaybettiklerini, karşılaşmada ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Galatasaray'ın çok güçlü bir rakip olduğunu belirten Aksu, "Lige yenilgiyle başladık ancak kalitemizi ve gücümüzü biliyoruz. Bundan sonraki maçlarımızda yine elimizden geleni yaparak yolumuza devam edeceğiz. Bizi aslında taraftarımızın olmayışı çok üzüyor. Karabük'ün tekerlekli sandalye basketbol takımı her yıl Süper Lig'de ilk 3'e oynuyor. Milli takıma sporcu gönderiyor. Galatasaray karşısında sahamızda olmamıza rağmen sanki İstanbul'da oynamış gibi olduk. Onların taraftarı yanındaydı. Ben bizim taraftarımıza özellikle mavi ateş grubunu yanımızda görmek istiyorum" diye konuştu.

Aksu, Balıkesir Belediyesi ile yapacakları maçın hazırlıklarına başladıklarını sözlerine ekledi.

BAKMADAN GEÇME!