Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi

Güncelleme Tarihi:

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 13:34

Haberin Devamı

MUŞ (AA) - Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Muş Bedensel Engelliler takımı, bu hafta oynayacakları Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmayı hedefliyor.

Muş Bedensel Engelliler takımı, bu hafta karşılaşacakları Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi maçının hazırlıklarına başladı.

Muş Bedensel Engelliler Derneği Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bedri Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedeflerinin süper lige yükselmek olduğunu söyledi.

Maçlarda ekip ruhuyla mücadele ettiklerini belirten Korkmaz, maddi imkansızlıklara rağmen önemli başarılar elde ettiklerini söyledi.

Antrenör Yasın Taşdemir ise bu hafta karşılaşacakları Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Taşdemir, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Rakibimiz çok güçlü bir takım. Bu açıdan bizim için zorlu bir maç olacak. Buna göre hazırlıklarımızı günde iki saat antrenman yaparak devam ediyoruz. Genelde taktik ve pota çalışması yapıyoruz. Rakibimin avantaj ve dezavantajlarını göz önünde bulundurarak, ona göre hazırlanıyoruz. Hedefimiz sahadan galip ayrılmak."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!