Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi

Güncelleme Tarihi:

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2015 11:34

GARANTİ TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL 1. LİGİ'NDE GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR, HAKKARİ YÜKSEKOAVA'YI 68-10 GİBİ FARKLI BİR SKORLA YENDİ.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Hakkari Yüksekoava’yı 68-10 gibi farklı bir skorla yendi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Hakkari Yüksekova’yı 68-10 mağlup ederek ligi 23 puanla 3. sırada tamamlayarak play-off’a kaldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e, Kulüp Başkanı Osman Toprak ve yöneticilere verdikleri maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür eden Genel Menajer Ramazan Taşkın, başarılı bir sezon geçirdiklerini, aynı başarıyı Süper Lig yolunda oynayacakları play-off maçlarında da göstereceklerini söyledi.
Genel Menajer Ramazan B Grubu’ndaki son maçlarını oynadıklarını hatırlatarak, "Uzun ve yorucu bir deplasmandan olmasına rağmen takım sahada en iyi şekilde mücadele etti ve maçı 68-10 gibi farklı bir skorla kazandı. Antrenörümüz Muharrem Karakafa ve tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Haftalar önce adını play-off’a yazdıran takımımız, şimdi Süper Lig’e çıkmak için mücadele edecek. Ligde olduğu gibi play-off maçlarında da bağlı bulunduğumuz Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız" dedi.
Play-off’ta rakiplerin belli olduğunu belirten Genel Menejer Ramazan Taşkın, "Play-off’ta 8 takım Süper Lige çıkmak için mücadele edecek. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfa BŞB., Ceylanpınar, İskenderun, Ankara BŞB., Ankara TSK, İstanbul Engelli Yıldızlar ve Ordu takımı arasında kıyasıya bir çekişme yaşanacak. Bu takımlar arasında ilk iki sırayı alanlar adını Süper Lig’e yazdıracak. Süper Lig’de takım sayısının artması planlanıyor. Takım sayısı artarsa, ilk 4 sırayı alan 4 takım Süper Lig’e çıkacak. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olarak toplam 8 maç oynayacağız. İstanbul Engelli Yıldızlar, Ankara TSK, Ankara Büyükşehir ve Ordu takımıyla deplasmanlı 8 maç oynayacağız. Hedefimiz bu 8 maçta en iyi sonuçları alıp, Süper Lig’e çıkmak” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!