Garanti Koza dünya tenisinde liderliğe oynuyor

Güncelleme Tarihi:

Garanti Koza dünya tenisinde liderliğe oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 18:20

Garanti Koza, erkeklerde sezon sonu turnuvası Masters Cup’ın ‘Gold Sporsoru’ oldu.

Haberin Devamı

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Tenis Turnuvası’nın dün gece yapılan açılış gecesinde Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Binark, Türk tenisi için son derece önemli bir açıklama yaptı.

Dünya tenisine 2005 yılında İstanbul Cup Tenis Turnuvası lisansını alarak adım atan Garanti Koza, ilk yurtdışı atılımını 2013 yılında Sofya Championships’in isim sponsoru olarak yapmıştı.

Garanti Koza dünya tenisinde liderliğe oynuyor


İki gün önce İstinye Park Alışveriş Merkezi'nde yapılan İstanbul Cup ana tablo kura çekimine Murat Binark da katılmıştı.

2016 yılında erkeklerde ATP İstanbul Open Turnuvasını da alarak dünya tenisinde 2 turnuva organizasyonu ile önemli bir yer edinmişti.
Bu turnuvaya geçen yıl Majesteleri Roger Federer’in gelmesi bütün gözleri İstanbula çevirmişti.

Garanti Koza dünya tenisindeki hamlelerine aralıksız devam ederek, erkeklerde sezon sonu turnuvası olarak yapılan 8 tenisçinin katıldığı en büyük turnuvası Masters Cup’ın ‘Gold Sponsoru ‘oldu. Bu sponsorlukla erkek tenisinin en büyük turnuvasına sponsor olan şirketin yeni hedefinde ise Katar ve Kremlin Cup gibi yine dünya tenisinin çok önemli organizasyonları var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!