Game of Thrones 7. sezon için bomba iddia! Sızdırılan senaryoda bunlar olacak!

Güncelleme Tarihi:

Game of Thrones 7. sezon için bomba iddia Sızdırılan senaryoda bunlar olacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2017 09:52

Game Of Thrones 7. sezon bölümleri için hack iddiası HBO tarafından da doğrulandı. Dizinin senaryolarının yer aldığı bir alanı hackleyen siber saldırganlar, Game Of Thrones 7. sezon içerisinde yer alacak olayları internet üzerinden erişime açtı. İşte, Game Of Thrones 7. sezonundan spoiler içeren bazı detaylar

Haberin Devamı

Game of Thrones 7. sezonuyla ilgili flaş gelişme! Dizinin kısa süre önce başlayan yeni sezonunun senaryosu sızdırıldı! Game of Thrones’un ünlü yapımcı şirketi HBO, dizi senaryosunun hack'lendiğini ve senaryoların internete sızdırıldığını doğruladı.

Game of Thrones dizisinin 7. sezon bölümleri kaldığı yerden devam ederken fantastik dizinin yapım şirketi HBO’dan ‘sızıntı’ iddialarına yanıt geldi. Yapım şirketi, Game Of Thrones 7. sezon ile ilgili senaryoların internete sızdırıldığını doğruladı.

Game of Thrones dizisinin 7.sezonunu hackleyen siber saldırganlar şu şekilde bir duyuru yayımladılar: " Tüm insanlığa merhaba! Siber dünyanın en büyük sızıntısı gerçekleşti.. HBO ve Game of Thrones! 7.sezonu ilk izleyecek ve takip edecek insanlar sizlersiniz ve şanslı olmalısınız. İzleyin ve yayın! HBO çöküşe geçti!" Peki sızan bilgilere göre Game Of Thrones 7. Sezon bölümlerinde neler yaşanacak?

Game of Thrones'ın 7. sezonundan sızdırılan bilgilere göre, dizi takipçilerini heyecanlandıran iki gelişme var. Buna göre, ilerleyen bölümlerde tüm çocukları ölen Westereos'un Kraliçesi Cersei, ilerleyen bölümlerde erkek kardeşi Jamie'den tekrar hamile kalacak. Ayrıca 3. bölümde aynı amaç uğruna ortaklık yapmaya karar veren Jon Snow ve Deanery's Targanyen bir araya gelecekler ve aşk yaşayacaklar.

 

BAKMADAN GEÇME!