Game Of Thrones 7. sezon 6. yeni bölüm fragmanı nefes kesti

Güncelleme Tarihi:

Game Of Thrones 7. sezon 6. yeni bölüm fragmanı nefes kesti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2017 13:42

Game Of Thrones 7. sezonu yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Efsanevi dizinin son bölümü 14 Ağustos Pazartesi günü yayınlandı, son bölümün hemen ardından yayınlanan Game Of Thrones 7. sezon 6. bölüm fragmanına 'kış burada' yazısı damga vurdu. Öte yandan Ak Gezenler'in sıkça görülmesi merak uyandırdı. İşte Game Of Thrones 7. sezon 6. bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Game Of Thrones 7. sezon 6. bölüm fragmanıyla izleyicilerin nefeslerini kesmeye devam ediyor. İnternet aleminin en çok rağbet gören dizileri arasında yer alan Game Of Thrones yeni bölümüyle haftaya pazartesi yayınlanacak. Dizinin yayınlanan son bölümünde oldukça heyecan verici anlar yer aldı. Son bölümde Jon Snow ile işbirliğine giden Daenerys Targaryen, uzun zaman sonra yeniden Westeros'a döndü ve kontrolü eline almaya başladı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı gecikmedi. İşte, Game Of Thrones 7. sezon 6. bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Jon Snow ile işbirliğine giden Daenerys Targaryen, uzun zaman sonra yeniden Westeros'a döndü ve kontrolü eline almaya başladı. Daenerys Targaryen ile buluşmaması ikazlarına aldırmayan Jon Snow, krallığı Sansa Stark'a emanet ederek yola çıktı. Jon Snow, Güney'e ayak bastığında pek hoş karşılanmasa da zamanla Daenerys Targaryen ile anlaşmaya başladı. Khaleesi büyük savaş öncesi Greyjoy ve Dorne ile güçbirliği yaptı. Öte yandan Greyjoy ve Dorne yolculukları esnasında beklenmedik bir saldırıya uğradı. Lannisterların Euron üzerinden müttefiklerine saldırmasına karşılık vererek düşmanını zayıflatmak isteyen Khaleesi, ejderhasıyla birlikte bizzat savaşa katıldı. Lannisterlar savaştan en fazla zarar gören taraf oldu ancak ejderhalara karşı geliştirilen silah Khaleesi'nin ejderhasının hayatını tehlikeye soktu. Game of Thrones 7. sezon 5. bölüm finalinde son bir hame yapan Khaleesi, kötü bir sürpriz yaşadı.

BAKMADAN GEÇME!