Game of Thrones 7. sezon 2. fragmanı heyecan yarattı! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Game of Thrones 7. sezon 2. fragmanı heyecan yarattı Yeni sezon ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2017 16:46

Game of Thrones 7. sezon 2. fragmanı yayınlandı. Yeni görüntülerin ortaya çıkmasıyla birlikte heyecan dozu arttı. Savaş, entrika ve yeni karakterleriyle yine tüm dünyada izlenme rekorları kırması beklenen Game of Thrones kısa bir süre sonra yeni sezonuyla HBO ekranlarındaki yerini alacak. Peki, Game of Thrones 7. Sezon ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Dünyanın en çok izlenen ve takip edilen televizyon dizilerinden biri olan Game of Thrones'un 7. sezon 2. fragmanı yayınlandı. Diğer yıllara oranla daha geç başlayacak olan Game Of Thrones, yeni sezonun fragmanları; Daenerys'in Kral'ın Şehri için savaşa girmeden önce ailesinin anavatanı olan Ejderha Taşı'na uğrayacağı bilgisini veriyor. Öte yandan kuzeyde yaşanacak gelişmeler dikkat çekiyor. Peki, parça parça görüntülerin verildiği Game Of Thrones 7. sezonu ne zaman başlayacak?

Yeni sezon fragmanı yayınlanan dizinin yayın tarihi yaklaştıkça merak edilen sorular ve cevaplar da çoğalıyor. Bu sorulardan en çok merak edilen hiç kuşkusuz 7. sezon başlangıç tarihi. Game Of Thrones 16 Temmuz’dan itibaren ekranlara gelecek. Game Of Thrones'un yeni sezonu önceki sezonlarda olduğu gibi 10 bölüm değil, sadece yedi bölümden oluşacak.

 

BAKMADAN GEÇME!