Galibiyet alamama üzüntüsü yaşanıyor

Güncelleme Tarihi:

Galibiyet alamama üzüntüsü yaşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2014 14:17

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Ordu Belediyesi'nde, ligde henüz alınamayan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Haberin Devamı

Antrenör Cem Aslan, yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne konuk olacaklarını söyledi. Ligdeki durumlarını değerlendiren Aslan, şöyle konuştu:

"Bazı maçları farklı skorla, bazı maçları ise son dakikalarda kaybettik. Süper Lig zor ve kaliteli takımlardan oluşuyor. Sezona transfer yapmadan başladığımız için maalesef istediğimiz sonuçları bir türlü alamadık. Ligde oynadığımız tüm maçları kaybettik. Artık kazanmak istiyoruz. İlk galibiyetimizi İzmir Büyükşehir Belediyesi karşısında almayı hedefliyoruz. Sporda şans faktörü çok önemli. Rakibimizin de gücünü biliyoruz ama her şeye rağmen kazanmak istiyoruz. Kazanırsak devamının da geleceğini biliyoruz. Bu bilinçle sahaya çıkacağız."

Aslan, takımda eksik oyuncu bulunmadığını sözlerine ekledi. Takım kaptanı Cevat Karagöl ise takımda birlik ve beraberliğin üst seviyede olduğunu ancak başarısız sonuçlar karşısında morallerinin bozulduğunu dile getirdi.

Bu sezon tek hedeflerinin ligde kalmak olduğunu vurgulayan Karagöl, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Maç kazanmadıkça moralimiz de bozuluyor. Bir an önce ilk galibiyetle tanışmak istiyoruz. Alınacak ilk galibiyetle güzel günlerin başlayacağına inanıyorum. Bu sezon peş peşe alacağımız 2-3 galibiyet takıma üst düzey moral sağlar. Bu nedenle kazanmayı çok istiyoruz. Takımın tek ilacı galibiyet. İnanıyoruz ki takım arkadaşlarımızın gayretleriyle ilk galibiyetimizle bu hafta tanışacağız. İzmir'deki Ordululardan destek bekliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!