Bahar otlarını yiyebileceğiniz en iyi 10 adres

Kalbi Ege’de kalanlara...Güneşin yüzünü gösterdiği, yemyeşil otların pazar tezgâhlarını süslemeye başladığı, yılın en güzel dönemlerinden birindeyiz. Kavurması, haşlaması, etlisi, zeytinyağlısı, sulu yemeği ya da böreği... Sağlıklı ve tadına doyum olmaz onlarca ot yemeğiyle hem masamızı hem de midemizi şenlendirme vaktidir! Aşçı, gurme, gastronomi yazarı, beslenme uzmanı ve gazetecilerden oluşan büyük jüri seçti.

Hürriyet Haber
09.03.2019 - 08:30 | Son Güncelleme:
1 / 11
Bahar otlarını yiyebileceğiniz en iyi 10 adresNext

-Jüri-
Deniz Gürsoy / Gastronomi yazarı
Aydan Üstkanat / Aşçı, yemek stilisti
Aynur Tartan / Hürriyet Cumartesi yazarı, TV programcısı, gazeteci
Salih Seçkin Sevinç / Harbiyiyorum.com kurucusu
Ufuk Kaan Altın / Gazeteci, yemek yazarı
Dilara Koçak / Beslenme ve diyet uzmanı
Nur Çintay / Gastronomi yazarı
Ebru Erke / Food and Travel Genel Yayın Yönetmeni
Hülya Ekşigil / Yemek kültürü yazarı
Ferit Özkaşıkçı / Beef&Fish Yayın Yönetmeni

Etiketler: yemek , urla , cunda , Cunda Adası

En Yeni Kelebek Galeriler