Galaxy S9'da kulaklık girişi olacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Galaxy S9da kulaklık girişi olacak mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2017 07:54

Samsung'un gelecek yıla damga vurması beklenen telefonu Galaxy S9'la ilgili henüz pek bir şey bilmiyoruz; ancak bugünden konuşulan şey kulaklık girişinin olup olmayacağı konusu!

Haberin Devamı

Apple’ın 2016 yılında piyasaya sürdüğü iPhone 7 ailesinde kulaklık girişini kaldırmasıyla birlikte aldığı yoğun eleştirilere rağmen ardından üretilen birçok akıllı telefonda da ayrıca bir kulaklık girişine yer verilmedi.

Apple tarafında Lightning ve Android tarafında USB Type-C üzerinden sağlanan kulaklık çıkışını tercih etmeyen sayılı üreticilerden birisiyse Samsung oldu. Tanıttığı son modellerinde özellikle vurgu yapılan 3.5 mm kulaklık girişini görünen o ki Samsung Galaxy S9 modelinde de terk etmeyecek.

Galaxy S9da kulaklık girişi olacak mı

shiftdelete'in haberine göre yavaş yavaş tüm üreticilerin kullanmaktan vazgeçtiği 3.5 mm kulaklık girişi ortaya çıkan son sızıntılara göre Galaxy S9 modelinde yer alacak. Bu hareketiyle kullanıcılardan olumlu eleştiri almayı bekleyen Samsung, bakalım Galaxy S8+ ile oldukça benzer bir tasarımla karşımıza çıkacak olan Galaxy S9 modelinde başka neler sunacak? İlerleyen günlerde hep birlikte yeni sızıntılarla öğreneceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!