Galaxy S9 ne zaman satışa çıkıyor? İşte özellikleri

Güncelleme Tarihi:

Galaxy S9 ne zaman satışa çıkıyor İşte özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 07:37

Samsung’un yeni telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerinin özellikleri bu yıl erken sızmaya başlamıştı. Ancak sızan özellikler ve detaylardan, telefonların ne zaman tanıtılacağı öğrenilememişti. Peki Samsung’un yeni telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus ne zaman tanıtılacak?

Haberin Devamı

Çıkan söylentilere göre Samsung, yeni telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerini 2018 Şubat ayına doğru MWC konferansında tanıtılması bekleniyordu. Ortaya çıkan yeni söylentilere göre de Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modelleri Ocak ayında düzenlenecek CES fuarında tanıtılacak. Eğer yeni çıkan söylentiler doğru ise teknoloji severler, Samsung’un yeni telefonlarını Ocak ayında görebilecek.

Galaxy S9 ne zaman satışa çıkıyor İşte özellikleri

Diğer sızıntılara göre Samsung’un yeni telefonları, Galaxy S8 Plus ile aynı ekran boyutuna sahip olacak ve yine Super AMOLED panel kullanılacak. Samsung’un yeni telefonlarında Snapdragon 845 veya geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan Exynos 9810 işlemcisi kullanılması bekleniyor. Son olarak Samsung Galaxy S9 Plus modelinde bu yıl 4 GB RAM yerine 6 GB RAM olacağı konuşuluyor. Telefonun depolama alnı henüz bilinmezken, önceki Samsung cihazlarında görüldüğü gibi microSD kart desteği olması beklenenler arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!