Galaxy S8 Plus'ın satışları Galaxy S8'i solladı!

Güncelleme Tarihi:

Galaxy S8 Plusın satışları Galaxy S8i solladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 07:23

Güney Kore'de açıklanan raporlara göre Galaxy S8 serisinin en çok satanı Galaxy S8 Plus oldu. Peki rapora göre Samsung toplamda ne kadar Galaxy S8 satışı gerçekleştirecek?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde sizlere Güney Kore'de Samsung Galaxy S8 ailesinin satış rakamları konusunda çeşitli iddialar ortaya atıldığını ve ön sipariş rakamlarına baktığımızda Galaxy S8 Plus'ın Galaxy S8'i geride bıraktığını iletmiştik.

Yeni açıklanan raporlara göre de iki cihaz satışa sunulduğundan bu yana yapılan S8 ailesi satışının büyük bir kısmını, Galaxy S8 Plus modelinin gerçekleştirdiği iddia ediliyor.

Samsung'un raporlarına göre iki cihazın toplamda 50.4 milyon üniteye yakın bir satış yapması bekleniyor. Bu bahsi geçen rakamın yüzde 53.9'unu ise Galaxy S8 Plus'ın gerçekleştireceği düşünülüyor. Yani bu da 27.1 milyon ünitelik bir satışa tekabül ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Galaxy S8 ailesi ilk güncellemesini de almış ve Nisan ayında yayımlanan Android güvenlik güncellemelerine de sahip olmuştu. shiftdelete.net'in haberine göre son dönemde ayrıca Galaxy S8 için yeterli stok bulunamaması gibi şikayetlerin de bulunduğu iddia ediliyor.

Haberin Devamı

LG'NİN AMİRAL TELEFONU LG G6'YI İNCELEDİK

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!