Samsung Galaxy S8 Mini yolda!

Güncelleme Tarihi:

Samsung Galaxy S8 Mini yolda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2017 11:41

Samsung'un bir süredir üzerinde çalıştığı yeni telefonu Galaxy S8 Mini yolda... İsminden de anlaşılacağı üzere özellikler bakımından standart Galaxy S8'lerin alt seviyesinde olacak olan Galaxy S8 Mini bakın hangi özelliklerle geliyor?

Haberin Devamı

Samsung, Galaxy S8 ve S8+ modellerinde yakaladığı satış başarısını taçlandırmak için yeni bir modelle kullanıcılarının karşısına çıkacak. Farklı ekran boyutlarını piyasaya sürerek daha çok kullanıcıya ulaşmak isteyen Samsung, S8 Mini için çalışmalara başladı.Teknoloji devine yakın kişilerin söylemlerine göre S8 Active'yi onaylayan şirket S8 Mini'yi de yakın zamanda onaylayacak. 

İddia edilenlere göre, yeni modelde Snapdragon 821 işlemcisi kullanılacak. 32 GB depolama alanına ve 4 GB belleğe sahip olan Samsung Galaxy S8 Mini'de 12 MP çift arka kamera olacak. 

Yeni Samsung telefonu ilk başta sınırlı sayıda üretilecek ve Güney Kore'de satışa sunulacak. Bu model için başka bir bilgi paylaşılmadı ancak Samsung'un, yakın zamanda Galaxy S8 Mini'yi tanıtacağı konuşuluyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!