Galaxy S5'e Android 6.0.1 Marshmallow güncelemesi

Güncelleme Tarihi:

Galaxy S5e Android 6.0.1 Marshmallow güncelemesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 10:37

Galaxy S5, "yanlışlıkla" da olsa, Android 6.0.1 güncellemesini almayı başardı.

Haberin Devamı

Samsung hafta başında, Güney Kore ve Birleşik Krallık'ta beta tester arayışında olduğunu, sadece Galaxy S6 ve the Galaxy S6 Edge varyantlarına sahip olanların Android 6.0 Marshmallow beta firmware test programında yer alabileceğini açıklamıştı. Hatta, Birleşik Krallık ve Güney Kore'de olmayanların bile bu cihazlarda nasıl Marshmallow beta'yı alabileceklerini adım adım anlatan rehberler bile hazırlanmıştı.

Samsung, herhangi bir başka cihaz için benzer beta test programı başlatmış değil ancak Galaxy S5 sahibi oldukça şanslı birine yanlışlıkla Android 6.0.1 Marshmallow gönderilmiş gibi görünyor. Bu şaşırtıcı olmasa gerek, yaklaşık üç hafta önce de bir Galaxy Note 4 sahibi Android 6.0 aldığını söylüyordu.

Galaxy S5e Android 6.0.1 Marshmallow güncelemesi


Güncellemenin, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için anlatılan yöntemden bağımsız olarak "havadan" geldiği ifade ediliyor. Zaten beta programının sadece bu iki modelin desteklemesi de bunu doğrular nitelikte. Galaxy S5 (SM-G900F) üzerindeki Android 6.0.1 beta sürümünün büyük olasılıkla yanlışlıkla yayınlanmış olabileceği düşünülüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: SIK KARŞILAŞILAN ANDROID SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!