Galaxy Note 7 Batman modeli göründü!

Güncelleme Tarihi:

Galaxy Note 7 Batman modeli göründü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 07:59

Bazı amiral gemilerinin özel versiyonları duyuran Samsung, Galaxy Note 7’yi de boş geçmedi ve Galaxy Note 7 Batman sürümünü ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

Samsung’un geçmişte bazı amiral gemilerinin özel temalı ve sınırlı sayıda üretilen versiyonlarını görmüştük, Marvel’ın Avengers ve Iron Man karakteri gibi. Bu yıl rotasını DC Comics’e yönlendiren Samsung, Galaxy Note 7’nin Injustice Edition versiyonunu duyuracak. Sızdırılan görsellerde Dark Night’ın altın ve siyah renk temalarını taşıdığını görüyoruz.

Galaxy Note 7 Batman modeli göründü

Arka kısmına baktığımızda Batman’in meşhur logosu görülüyor. Siyahla altın renginin uyumunu ön planda tutan Samsung, ekrandaki temalarda olduğu gibi logoyu da altın rengiyle kaplamış. Bunun dışında başka bir numarası yok gibi. Bir de Superman hayranları için de (hatta Wonder Woman) benzer bir sürümün gelebileceği söyleniyor.

Galaxy Note 7 Batman modeli göründü

Haberin Devamı

128 GB dahili hafıza ve 6 GB RAM özelliklerine sahip olacak (Çin için özel olarak geliştirilen sürümdeki gibi) Injustice Edition’ın yalnızca Çin’de satışa sunulacağını da belirtelim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!