Galatasaraylıların yeni yıl galası

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraylıların yeni yıl galası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2017 10:44

Galatasaraylıların yeni yıl galası

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Galatasaraylılar Derneği'nin 'Geleneksel Yeni Yıl Galası', Antalya Tenis ve İhtisas Kulübü'nde (ATİK) yapıldı.

Bu yıl 4'ncüsü düzenlenen ve üyelerin yoğun ilgi gösterdiği gala, iş, siyaset ve spor camiasını bir araya getirdi. Galanın açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Gökmen Güzel, son yıllarda sportif anlamda mutsuzlukları bulunduğunu belirterek, "Şampiyonlukları elbette isteriz ama Galatasaray'ın geleceğine güvenle yürümek, kulübümüzün sağlam temeller üzerinde, yere basarak ileriye bakması ve Galatasaray'ın istikbali şampiyonluklardan daha önemli" dedi.

Konuşmanın ardından, Florya'daki antrenmanda kullanılan ve Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı futbol topu açık artırma usulü satışa sunuldu. Topu, Mali Müşavir İlker Ekinci 5 bin TL'ye satın aldı. Mezdeke Dans Grubu'nun da sahne aldığı gecenin finalinde ise Türk Pop Müziği'nde kendisine özgü tarzıyla dikkat çeken Kendi sahneye çıktı. Performansı ile dikkat çeken şarkıcı, özellikle Galatasaray taraftarının Bafetimbi Gomis'e uyarladığı 'Sen olsan Bari' şarkısı ile büyük alkış aldı. Gecenin sonunda Gökmen Güzel, Kendi'ye teşekkür plaketi ve Galatasaray atkısı hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!