Galatasaraylı yöneticiden Burak'a destek

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraylı yöneticiden Buraka destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2013 00:58

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Ergün, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Danimarka'nın Kopenhag takımı karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyetle ilgili "Galatasaray beklediğimiz patlamayı yaptı, çok mutluyuz" dedi.

Haberin Devamı

Türk Telekom Arena'daki maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Ergün, çok güzel bir akşam geçirdiklerini belirterek, "Oyun kalitesi, oyuncuların motivasyonu, skor ve taraftarımızın candan desteğiyle takımı ateşlemesi açısından beklediğimiz bir akşamdı ve gerçekleşti. Galatasaray beklediğimiz patlamayı yaptı, çok mutluyuz" diye konuştu.

Şükrü Ergün, kalan maçlarından Kopenhag ve Juventus karşılaşmalarını kazanıp gruptan çıkmayı amaçladıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"Galatasaray, olduğu yerde her zaman favorilerden biridir. Dolayısıyla şu anda ipler Galatasaray'ın elinde. Biz hesapladığımız maçları alırsak gruptan çıkmamamız için hiçbir neden yok."

"Burak'ı desteklemeye devam etmek lazım"

Şükrü Ergün, son dönemde gol sıkıntısı çeken forvet oyuncusu Burak Yılmaz'ın karşılaşmada elinden geleni yaptığını vurgulayarak, "Burak terini son damlasına kadar akıttı. Ayak basmadık yer bırakmadı. Biz Burak'a inanıyoruz, güveniyoruz. Burak iyi bir Galatasaraylı, iyi bir sporcu. Bir şanssızlığı var. Bu da geçecek. Bunun üzerinde durmamak lazım. Burak'ı desteklemeye devam etmek lazım" ifadelerini kullandı.

Daha önce birkaç maçta Burak Yılmaz'ı protesto eden taraftarların, bu maçta golcü futbolcuya destek verdiğinin hatırlatılması üzerine Ergün, "Taraftar, takımın taraftarı. Eminim onlar da takımın iyiliğini istiyor. Bu akşam, taraftar ateşlediği zaman, pozitif destek verdiği zaman takımın neler yapabildiğini, nasıl motive olduğunu hep beraber gördük" dedi.

Şükrü Ergün, bir soru üzerine de Spor Toto Süper Lig'de lider ile aralarında ciddi puan farkı bulunmadığını aktararak, "3 puanlı sistemde bunlar çok önem verilecek şeyler değil. Her zaman herkesin söylediği gibi lig uzun bir maraton. Her şey olur. Galatasaray'ın iddiası tabii ki ligde de devam ediyor ve şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray'dır" değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!