Galatasaraylı futbolcular Süper Kupa'sını aldı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraylı futbolcular Süper Kupasını aldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2016 00:55

Galatasaraylı futbolcular Süper Kupa'sını aldı

Haberin Devamı

İsmail AKKAYA - Mehmet Kayhan YILDIZ/KONYA, (DHA) – Turkcell Süper Kupayı penaltılarda Beşiktaş’a üstünlük sağlayarak müzesine götüren Galatasaray'da futbolcular, kupayı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in elinden aldı.
Turkcell Süper Kupası’nı penaltılarla kazanan Galatasaraylı futbolcular büyük sevinç yaşadı. Futbolcular, sevinçlerini birbirlerine sarılarak gösterdi. Tribün önünde çevik kuvvet ve güvenlik ekipleri tarafından adeta etten duvar örülürken, taraftarların sahaya girmesine izin verilmedi. Kupa töreninde ise Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, ilk olarak karşılaşmanın hakemleri Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar ve Ali Palabıyık’a plaketlerini verdi. Daha sonra maçın oyuncusu seçilen Muslera’ya plaket verilirken, ardından platforma çıkan Beşiktaşlı oyuncular ve teknik kadroya madalya ve plaketleri verildi.
Son olarak platforma çağırılan Galatasaraylı oyuncular ve teknik kadro, Turkcell Süper Kupa'yı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in elinden aldı. Sarı kırmızılı oyuncular kupayı havaya kaldırarak mutluluklarını gösterdi. Ardından taraftarlarının bulunduğu tribünlerin önüne koşan Galatasaraylı futbolcular kupa ile birlikte basın mensuplarına poz verdi. Ardından da kupa ile birlikte sevinç turu attı. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!