Galatasaray'ın yıldızları alemde

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayın yıldızları alemde
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2017 13:58

Selçuk ve Sabri’nin arasındaki kriz derbide görüntülere çok açık bir şekilde yansıdı... Cavanda ve Carole ise Beşiktaş yenilgisinden 24 saat sonra 2 kadınla alemlere aktı..

Haberin Devamı

Geçen sezon olduğu gibi ligin bitimine haftalar kala şampiyonluk yarışına havlu atan Galatasaray'ın neden bu hale geldiği tartışma konusu...

FLORYA'DA GRUPLAŞMA VAR
Fakat Beşiktaş derbisinde ve derbi sonunda yaşanan iki olay, Sarı-Kırmızılılar'ın içinde bulunduğu durum için cevap olacak cinsten... Takımın kaptanları Selçuk İnan ve Sabri Sarıoğlu'nun aralarında sorun olduğu uzun süredir konuşuluyordu. Fakat hem iki futbolcu hem de yönetim bu iddiaları yalanlıyordu. Derbide kameralara yansıyan bir görüntü ise krizi tam olarak gözler önüne serdi.

Görüntülere göre maçın 2. yarısında oyundan alınan Selçuk İnan kulübede herkese 'çak' yapıyor. Fakat Selçuk ile Sabri birbirinin yüzüne bile bakmıyor. Daha önce de kaptanlık yüzünden sık sık karşı karşıya gelen ikilinin arasındaki sorunun takım içinde gruplaşma yarattığı belirtiliyor... Derbi yenilgisinin üzerinden 24 saat geçtikten sonra Lionel Carole ve Pedro Cavanda ise alemlerde görüntülendi. Nişantaşı Sess'te iki kadınla gece yarısına kadar eğlenen iki futbolcu çıkışta gazetecileri karşısında görünce şok oldu. (Takvim)

Galatasarayın yıldızları alemde


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!