Galatasaray'ın eski antrenörü Zafer Koç ölü bulundu!

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayın eski antrenörü Zafer Koç ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 13:31

Galatasaray'da, Arda Turan, Aydın Yılmaz, Uğur Uçar gibi isimlerin antrenörlüğünü yapan U21 Takımı'nın eski antrenörü Zafer Koç, ölü bulundu.

Haberin Devamı

Türk futbolu bugün acı bir haberle sarsıldı...

Galatasaray U21 Futbol Takımı'nın eski antrenörü Zafer Koç, ölü bulundu.

Koç'un önceki gün öğle saatlerinde evinden çıktığı, eşi Süreyya Koç'un defalarca kendisini telefonla arayıp ulaşamadığı bildirildi.

Sabah saatlerinde Avcılar'da bir arsada cesedi bulunan Zafer Koç'un cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Koç'un cinayete kurban gitmiş olabileceği belirtildi.

Zafer Koç, uzun yıllar çalıştığı Galatasaray Kulübü tarafından 2 ay önce işten çıkarılmıştı.

GALATASARAY KULÜBÜ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA!
Galatasaray Spor Kulübü bünyesine 26 Ağustos 1997’de katılan, kulübümüze uzun yıllar başarıyla hizmet eden ve emekliye ayrıldığı tarih olan 29 Şubat 2016’a kadar Galatasaray U21 Takımı Teknik Sorumlusu olarak görev yapan alt yapı hocalarımızdan Zafer Koç’un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz.

Haberin Devamı

Saygılarımızla.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA: GALATASARAY MAÇLARI ERTELENDİ
Galatasaray U-21 takımı eski antrenörü Zafer Koç'un vefatının ardından, Fenerbahçe U14, U15 ve U16 Takımları'nın 26 Mart Cumartesi günü Sarı-Kırmızılılarla yapacakları Marmara A Grubu U14 – U15 – U16 Ligi 23. hafta karşılaşmaları 6 Nisan Çarşamba gününe ertelendi.

Fenerbahçe takımı, Galatasaray ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılacak olan maçlar kapsamında; U-14 müsabakasının saat 13.00, U-15 karşılaşmasının saat 14.00, U-16 mücadelesinin ise saat 12.00'da oynanacağını duyurdu.

ZAFER KOÇ KİMDİR?
51 yaşında vefat eden Zafer Koç, Galatasaray alt yapısında Arda Turan, Aydın Yılmaz, Mehmet Güven, Uğur Uçar ve Ferhat Öztorun gibi isimlerin antrenörlüğünü yaptı. Bir ayrılık sürecinin ardından 3 yıl önce Galatasaray'a geri dönen Koç'un görevine 2 ay önce son verilmişti.

ZAFER KOÇ AİLESİ İLE...

Galatasarayın eski antrenörü Zafer Koç ölü bulundu

2 çocuk babası olan Koç'un ani ölümü sevenlerini adeta yıktı.
Galatasarayın eski antrenörü Zafer Koç ölü bulundu


Zafer Koç'un vefatı, uzun yıllar görev yaptığı Galatasaray başta olmak üzere futbol camiasında büyük üzüntü yarattı...

Haberin Devamı





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!