Galatasaray'ı yenmek başarı değil

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayı yenmek başarı değil
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2011 12:39

Kardemir Karabükspor Kulübü Menajeri Seyit İçgül, “Ligde kimse kimseden korkmuyor, Galatasaray'ı yenmeyi büyük bir başarı olarak da görmüyoruz” dedi.

Seyit İçgül, yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçının hazırlıklarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Galatasaray karşılaşmasında sakatlıkları devam eden Emenike, Tozo ve Muhammet Hanefi'nin yer alamayacağını, Kerim'in durumunun ise maç saatinde belli olacağını anlatan İçgül, şöyle konuştu: “Geçen hafta sonu aldığımız Konyaspor galibiyeti ile alt sıralardaki takımlarla puan farkını biraz daha açtık. Galatasaray kötü gidiyor, ama aynı puanları paylaşıyoruz. Yendiğimizde veya beraberlik aldığımızda rakibimizin üstünde yer almış olacağız. Kardemir Karabükspor bundan sonra futbolunu daha rahat oynayacaktır. Ligde hiçbir şey bitmiş değil, daha çok maç var. Hiçbir takımı gözümüzde ne büyütüyor ne de küçültüyoruz. Galatasaray'ın kadrosuna ve camiasına baktığımızda büyük takım, ancak iyi sonuçlar alamadı. Galatasaray Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda hiç yenilmedi, biz yenecek güçteyiz. Yenemesek de yenilmemek için her şeyi yapacağız. İnşallah güzel sonuçla Karabük'e döneriz. Ligde kimse kimseden korkmuyor Galatasaray'ı yenmeyi büyük bir başarı olarak da görmüyoruz. Bunu rakibi küçümsemek için değil, her takım birbirini yenecek güçte olduğu için söylüyorum. İyi konsantre ile bunu başarırız.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!