Galatasaray'a Antalya'da taraftar şoku

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraya Antalyada taraftar şoku
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 19:06

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında cumartesi günü Antalyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Antalya’ya geldi. Kafileyi az sayıda taraftarın karşılaması ise teknik ekip ve futbolcuları şaşkına çevirdi.

Haberin Devamı

Türk Hava Yolları’na ait özel uçuşla Antalya Havalimanı’na gelen sarı kırmızılı takım için geniş güvenlik önlemi alındı. Galatasaraylı futbolcular, çevik kuvvet polislerinin oluşturduğu koridordan geçerek takım otobüsüne bindi. Sarı-kırmızılı oyuncular Antalya Havalimanı’na gelen az sayıda taraftarın fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmezken, taraftarın ilgisizliği futbolcuların morali bozdu. Galatasaray kafilesini taşıyan otobüs, polis eskortu eşliğinde konaklayacağı otele gitti. 

Galatasaraya Antalyada taraftar şoku

Galatasaray'da Hollandalı yıldız Wesles Sneijder ile kaptan Selçuk İnan, Antalyaspor maç kadrosuna alınmadı. Galatasaray sağlık heyetinin büyük çabasıyla sakatlıklarını atlatan ve kritik Fenerbahçe derbisinde ilk 11'de forma giyen Wesley Sneijder ve Selçuk İnan, Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor maçı düşünülerek teknik ekip tarafından riske edilmedi. Sneijder ve Selçuk'un herhangi bir sakatlığı bulunmazken, Riekerink'in kupa maçını düşünerek böyle bir karar aldığı ifade edildi. Galatasaray'ın Antalyaspor maçı kafilesinde şu isimler yer alıyor:

Galatasaraya Antalyada taraftar şoku



“Fernando Muslera, Cenk Gönen, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Bilal Kısa, Lukas Podolski, Ryan Donk, Hakan Balta, Lionel Carole, Jose Rodriguez, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Martin Linnes, Volkan Pala, Tarık Çamdal, Emre Çolak, Kerem Çalışkan.”

Galatasaraya Antalyada taraftar şoku

GALATASARAY ÜSTÜN

Galatasaray ile Antalyaspor, yarın saat 16.00 Antalya Arena’da karşılaşacak. Galatasaray ile Antalyaspor, yarın oynanacak maçla Süper Lig’de 40’ıncı karşılaşmaya çıkacak. Daha önceki 39 eşleşmeden 23’ünü kazanan Galatasaray 6 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı, 10 mücadele de eşitlikle sonuçlandı. Galatasaray, bu maçlarda rakip fileleri 72 defa havalandırırken kalesinde 36 gol gördü. Antalya’da oynanan maçlarda Galatasaray 12 defa kazandı, 5 maç berabere bitti. Antalyaspor ise 2 karşılaşmayı kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!