Galatasaray'dan Mete Kalkavan iddiası!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan Mete Kalkavan iddiası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2016 21:58

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, 1-1 biten Kayserispor maçının hakemi Mete Kalkavan'ı topa tuttu: "Bu maçı hakeme bağlamak gibi bir lüksümüz yok ancak hakem zayıf. Maç boyunca Hakan Kutlu'dan fırça yedi."

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Ligi'nin 3. haftasında Kayserispor deplasmanında 1-1 berabere kalan Galatasaray'da yönetici Levent Nazifoğlu maç sonunda açıklamalarda bulundu.

"MİLLİ TAKIM DÖNÜŞLERİ..."
Milli takım dönüşleri takım formsuz ve yorgun oluyor. Yine aynısı oldu. Karşı rakipte oyunu çok yavaşlatmaya çalıştı ve başarılı oldular. 9 puanda olmayı tercih ederdik. 7 puana üzülüyor olmak da güzel bir durum. Üzülmeye devam edelim. Rizespor karşılaşmasında seyirciyle buluşacağız. Stadı 50 bin kişi dolduralım istiyoruz.

"SAKATLIKLAR DARBE SONUCU"
Takımdaki sakat oyuncuların durumu hakkında açıklama yapan Nazifoğlu, "Sakatlıklarla ilgili spekülasyon oluyor. Sağlık kontrollerimiz 5-6 saat sürüyor. Sakat bir futbolcunun sağlık kontrolünden geçme ihtimali yok. Podolski ile Canada'nın darbeyle ilgili" diye konuştu.

Galatasaraydan Mete Kalkavan iddiası
"METE KALKAVAN ZAYIF BİR HAKEM"
Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'ı değerlendiren Levent Nazifoğlu, "Bu maçı hakeme bağlamak gibi bir lüksümüz yok ancak hakem zayıf. Maç boyunca Hakan Kutlu'dan fırça yedi. Maçın yavaşlamasına izin verdi. Zayıf bir hakem. Ülkemizde futbol zaten yavaş. Bizde hakemler maalesef yavaşlatmak için her şeyi yapıyor. Her aut atışı 2 dakika sürüyor. Hakem hata yaptı da biz berabere kaldık demiyorum. Genel olarak söylüyıorum. Hakem 88. dakikaya kadar bekliyor sonra kaleciye sarı kart gösteriyor. Mete Kalkavan'ın bize bilerek bir şey yaptığını düşünmüyorum fakat zayıf bir hakem" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"UMUT DOĞRUYU YAPTI"
Umut Bulut'un Kayserispor'a transfer olması konusunda da konuşan Galatasaraylı yönetici, "Umut doğruyu yaptı Kayseri'ye gitti. Kayseri taraftarı da seviyor kendisini" dedi. (sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!